29 Ekim 2010 Cuma

CUMANIZ MUBAREK,EVINIZ HUZURLU, HAYATINIZ MUTLU OLSUN....



Merhabalar canlar,

Bugün Cumhuriyetin 87.yılı...Türk Milletine kutlu ve mutlu olsun...Her gecen yıl insallah daha demokratik,daha özgür ve yasanması daha rahat,huzurlu bir ulke halinde kutlarız..

Bugun Cuma, mubarek guzel gun...Bos gecirmemek lazım..bol dua ile gecirmek gerek..Ama duada bencillik yapmamak gerek..tanıdık,tanımadık,aklımıza gelen gelmeyen herkes icin Allah'a dua etmek gerek...Benim artık dualarıma yepyeni guzel yurekli bircok arkadasım daha katıldı...yuzlerini gormediğim,seslerini duymadığım ama yuregimin taaa derinlerinden sevdigim bir sürü arkadasım var...Canım blog arkadaslarım var...her gecen gun buyuyen ve kuvvetlenen arkadslıklar dogduguna bir kere daha sahit oldum..bir sonraki postumdada bu konuda paylasımlarda bulunacam insallah....bir arkadasımın bana gonderdiği ve beni mutlu eden cuma mesajı ile sozume son verıyorum umarımn sizide mutlu eder...

"DUA ILE CALDIM BU GUN KAPINI...BELKI DARDA,BELKI ZORDA,BELKIDE COK MUTLUSUN...YUREGIMDEN RABBIME BIR DEMET DUA GONDERDIM SENIN ICIN...RABBIM SIKINTILARINI HAYIR,MUTLUGUNU DAIM ETSIN..."

CUMANIZ MUBAREK OLSUN....

SEVGI VE SELAMETLE...

7 yorum:

  1. Rabbim her zaman huzuruna kabul buyurup dua edebilenlerden eylesin inşaallah.. Resimdeki güllerde Efendimiz(sav)'i hatırlatıyor çok hoş. Selam,sevgi ve dua ile.. Hayırlı cumalar

    YanıtlaSil
  2. Herkese Hayirli cumalar! Insallah dünyamiz güzel,mutlu ve kardeslik dünyasi olur! Dualarimiz bizim tek dayancimiz...

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. mrb canım yoğun gunler geçirdiğim için maillere ancak bakabildim...kusura bakma ewt esarpların hepsi mağazada var..tabi satılmayanlar..Mağazamız Bahçelievler.çalışlar caddesinde..

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. aaa mağazayı görmenenize çok sevindim..yolunuz ne zaman duserse bekleriz:)sevgiler

    YanıtlaSil